Billige lyslenker på strøm

Lyslenke fra Irislights

Kjøp Irislights lysslynge

Kjøp Irislights lyslenke

Du kjenner kanskje Irislights lysslynger? En slynge med 20 eller 35 “baller” av garn i forskjellige farger som gir ett koselig lys.

 

Denne lyslenken er uten “baller” og er beregnet for å byttet ut gamle lyslenker når pærene går, men de er også ypperlige til å lage egne dekorasjoner. Du kan lage egne “baller” og etterligne de originale Irislenkene eller du kan hekle små blomster og sette lyse midt i “knoppen”. Du kan også lage dine egne lamper. Du kan f.eks. putte hele lenken oppi ett stort norgesglass eller enda penere en gammel apotekerflaske, eller under en osteklokke. Det er også stilig å lyssette ting du samler på, eller gamle redskaper eller kanskje en gammel rokk eller en symaskin.

Prøv også å stifte dem under sokkelen på kjøkkenet og du får ett behagelig ekstralys som lyser opp gulvet på kjøkkenet helt uten å blende.

Selv om det alltid er risiko forbundet med strøm så er disse å regne som trygge, i og med at overflatetemperaturen på pærene er veldig lav, men skader du ledningen eller kjenner den minste antydning til svilukt bør de selvsagt kastes

Du får dem med 20 eller 35 lamper/lyspunkt

Mer info om/kjøp Irislights lyslenke