Billige lyslenker på strøm

Lyslenke fra Irislights

Du kjenner kanskje Irislights lysslynger? En slynge med 20 eller 35 «baller» av garn i forskjellige farger som gir ett koselig lys.

 

Denne lyslenken er uten «baller» og er beregnet for å byttet ut gamle lyslenker når pærene går, men de er også ypperlige til å lage egne dekorasjoner. Du kan lage egne «baller» og etterligne de originale Irislenkene eller du kan hekle små blomster og sette lyse midt i «knoppen». Du kan også lage dine egne lamper. Du kan f.eks. putte hele lenken oppi ett stort norgesglass eller enda penere en gammel apotekerflaske, eller under en osteklokke. Det er også stilig å lyssette ting du samler på, eller gamle redskaper eller kanskje en gammel rokk eller en symaskin.

Prøv også å stifte dem under sokkelen på kjøkkenet og du får ett behagelig ekstralys som lyser opp gulvet på kjøkkenet helt uten å blende.

Selv om det alltid er risiko forbundet med strøm så er disse å regne som trygge, i og med at overflatetemperaturen på pærene er veldig lav, men skader du ledningen eller kjenner den minste antydning til svilukt bør de selvsagt kastes